Tips på flyttstädning i Stockholm

flyttstädning stockholmNär man väl har bestämt sig för att man vill flytta brukar det oftast bli rörigt i ens huvud då det är så mycket att hålla reda på. Man måste packa ner alla saker inför flytten till det nya huset, anlita en mäklare som kan värdera ens hus för att sedan lägga ut huset på visning. Mitt i smeten bör man även utföra en storstädning av huset, och här är det vanligt att ett företag utför flyttstädning, så man själv slipper tänka på det. Vid flyttstädning Stockholm har du ett hyfsat stort utbud av företag som utför flyttstädning, då Stockholm är en väldigt stor stad. Vid flyttstädning i Stockholm brukar det finnas särskilda grundmoment som utförs av alla företagen som du anställer. Självklart kan det variera lite på vad företagen erbjuder dig vid flyttstädning, men i grund och botten brukar vardagsrum och bostadsrum rengöring av golvet i form av dammsugning och moppning och rengöring av golvlister, dörrar, fönsterbrädor, möbler och liknande. Kök och badrum får en minst lika grundläggande städning med avtorkning, städning av golv och kakel.

Innan du får flyttstädningen gjord brukar företag i Stockholm be dig förbereda för städningen, genom att tömma kylskåp och liknande, så arbetet underlättas när de väl börjar städa.