Förvaringslådor för utflykten

förvaringslådorUnder den varmare årstiden med strålande sol och blå himmel är det lätt hänt att äventyrslusten faller på. Varför inte samla ihop hela familjen och ge sig ut på en mysig picknick i naturen?  Packa picknickkorgen med filtar, bestick och god mat och ge er ut för att njuta av solen och sommaren.

http://xn--frvaringsldor-yfb9v.com/

Ett problem som ofta uppstår när man ger sig ut på utflykt i den stekande solen är att maten man har med sig lätt blir dålig i värmen. Ett tips kan vara att packa maten i lite mindre förvaringslådor innan man ger sig iväg. På så sätt kan man istället för att packa upp allt samtidigt låta en del av maten stanna kvar i skuggan i korgen, där den i närheten av kylklamparna håller sig lite längre.

Ett annat tips kan vara att använda sig av förvaringslådor där en del av lådan, ofta locket, innehåller kylande gel som hjälper till att hålla maten kall. Det är bara att stoppa in dessa förvaringslådor i frysen några timmar innan användning, och sen håller sig maten kall och fräsch lite längre.

Det kan också vara ett bra tips att packa ner bestick, muggar och andra tillbehör i separata förvaringslådor. På så sätt blir det lättare att organisera och packa picknickkorgen, och man slipper kladd på vägen hem.